otrdiena, 2008. gada 23. septembris

laiks

Te laiks pazūd. Te laiks neeksistē. Šodien kādas 2 minūtes intensīvi domāju, lai saprastu, kas šodiena ir par dienu! Par datumu nemaz nerunājot!
Laiks izslīd starp pirkstiem.
Turpinās naudas klišeja - joprojām netieku tai klāt. Atkal apskraidījām visus bankomātus, nevienam Lienes Beķeres VISA karte nepatīk. Un tad pazuda pilsētā atkal elektrība (ūdens un elektrības pazušana uz vairākām h ir normāla lieta). Bet man uzradās smaids. :) JO - ja nav elektrības, bankomāti ir off line režīmā. Ko gruzīņi tādā situācijā dara? Apsargs no bankas laukā uz ielas stiepj lielu ģenerātoru, iešķepselē tā kontaktu klāt bankomātam, uzliek uz ģenerātora savu kāju un iekurbulē to, paraujot to aiz trosītes. :)) Iela piepildās ar trīcinošu motora rūkšanu un welcome - you are again online :)

3 komentāri:

bredoto teica...

Tas laikam saucās gruzīņu manuālais bankomāts :P
Laiks ir tāda jokaina lieta, jā, kādudien nosūtīšu tev apcerējumu par laiku :) Zinies, visu laiku var sūdzētie,s ka laika par maz, jo nevar neko pagūt izdarīt, tad vienudien attopies, cik mežonīgi daudz laika jau ir pagājis šitā skrienot kā atspolei. Bet no otras puses, ja laiku palaiž pašplūsmā, tad tik pat labi var attapties 2012. gadā :) Nu saki man, cilvēk, kā lai tiek galā ar laiku?

Njuksis teica...

ir tad jāaizmirst par tādu terminu kā laiks :) Laiks nekad nav dzimis. Laiks vienkārši neeksistē. :)

bredoto teica...

Laka nav, tas nekad nav bijis ...
un nekad arī nebūs :)
Jauku dienu, mazais!