sestdiena, 2008. gada 20. septembris

Everything I do - oooww - I do it for you

Vakar pabiju uz Bryan Adams koncertu Tbilisī. BEZ MAKSAS! :) Labestības koncerts pusotras stundas garumā pašā centrā. Gruziju mieram. Ek, tie PRšķiki it visur. :) Gruzijas karogi plīvo virs publikas plašiem vēzieniem (tos čupām deva cilvēkiem). Pasākumu apsargāja vismaz ducis policistu un tik pat ducis armijnieku.Pati publika ekstāzē auro līdzi visiem vecajiem labajiem Bryan gabaliem. Arī mēs, protams! :) Nekur viņi diži to koncertu pirms tam neraklamēja. Mani letiņi Tbilisi bija caur kaut ko uzzinājuši ap pusdienslaiku tikai. Savus Rustaviešus kompānijā līdzi nevarēju savākt, jo viņi bija par slinku, lai tik pēkšņām idejām pakļautos, nogurums un tā (pilnīgi gribējās spiegt - vecīši, jums bieži gadās, ka tādi koncerti pa brīvu, vai??) A Lekso vajadzēja vienu atskaiti pabeigt, jo bija dead lines. Viņam es piedodu. Tad nu es žik žik - maršutkā iekšā un prom ballēt.
Bildē visa latviešu banda. Priekšā: es, Veronika. Otrajā rindā no labās: Oskars, Agate, Inga.Babuškas, onkuļi it kā pa taisno no servisa iznākuši :), tēvi ar bērniem uz pleciem, jaunieši, kas viens otram kāpj ar kājām uz pleciem un veido īstenas gruzīņu tradicionālo deju paraugus. Visu laiku jaunieši vazājas apkārt un spiežas pūlī šurp un turp, nezinot ko meklē. Pūļa malā un pa vidu tirgus tantes un onkuļi tirgo sēmuškas, limononādes un cepumus lielos tačku ratos :) Un karogi tik plīv un cilvēki laimīgi no sirds. :)Tagad gaidam, kurš dziedātājs būs nākamais. ;)
Pēc tam mūsu ceļi veda uz veikalu, lai nopirktu aliņu un tad uz internacionālu bāru ar nosaukumu TRAFFIC. To drīzumā tikai vērs vaļā pēc mazas rekonstrukcijas, bet naktsdzīve tāpēc jau tur neapstājas. :) Īpašnieki, kā es sapratu, ir divi amērikāņi Marks un Maikls. Un tad nu viņi tur šeptējas un kopā ar personālu ir labos draugos ar Ingu un Oskaru. Bārs tik šausmīgi rada sajūtu, ka esmu mūsmāju DEPO iegājusi, ka momentāli jūtos kā mājās. Nākamnedēļ 5dien viņiem tur būs filmu vakars. Rādīs Mamma Mia, būs dzērieni un pat oficiants, kas staigās ar paplātīti vislaik apkārt. :)Lekso šodien apsolījās vest uz disko kopā ar vēl dažiem skautiem. Lai var kaulus izkratīt un palēnām apgūt Tbilisi naktsdzīves piedāvājuma klāstu. Tad redzēs, kā vakars iegrozīsies.
Un vispār, braucot maršutkā atpakaļ uz mājām, piedzīvoju īstenu protesta akciju. Jaunajā Rustavi vienu ceļu bija nobloķējusi dzīvā ķēde ar babuškām un maziem bērniem. Un nevienu mašīnu nelaida garām. Visi gruzīņu šoferīši tik smaidīja un deva gāzi tālāk un pa ietvēm, zālājiem atbrauca ķēdi, līdz tantiņas, bērnus raujot līdzi, aiztraucās rokās sadevušās arī stāvēt uz tām un tiem. :) Nu neko. Šoferi tik turpina smaidīt un pīpinoties brauc atpakaļ gaitā un meta pa ielām līkumus, lai apbrauktu revolucionārus. :) Tā arī netiku skaidrībā kas tur notika, bet bija jautri. Tādu jauku haosu viņi sastrādāja. :)

Bet nu jā, šo ierakstu rakstot piededzināju rīsus. Viss dzīvoklis smird.

3 komentāri:

Madza teica...

Tu šitajiem letiņiem, kad Jums tur nākamais popstars brauks, mēs toč aizšausim...

Madza teica...

pazudis vārds no mana teikuma " paziņo"
iemesls - smags svētdienas rīts Vecozolos!!!
Tu, ņuksīt, labāk padalies ar komentāriem, par to, kā vakarnakti pavadīji viena ar 12 vīriešiem :D

Betty teica...

jā...es arī nevarēju atrast nevienu teikumu par vakaru ar divpadsmit puishiem...

he he...

Jautājums... kad beidzot sāksi tur strādāt ? :D