ceturtdiena, 2009. gada 16. aprīlis

Skautu POP zvaigzne 2009

Jaukā trešdienas vakarā mazo, visu aizmirsto Rustavi pilsētu pāršalca POP zvaigžņu ierašnās čaļas. Bija ieradušās vairāk kā desmit grupas - gan Abba, gan Avrila Lavigne, The Beatle un citas slavenības, lai cīnītos par "SKAUTA pop zvaigznes 2009" titulu.
***
Pasākuma reklāmas plakāts
Diplomi uzvarētājiem un skatītāju simpātijai!
Pirmās vietas ieguvējam ceļojošais POP skauta kauss, kas viņam jānodod nākamā gada uzvarētājam!
Burvīgais pasākuma vadītājs - Dato!
Žūrija sastāvēja no 5 pārstāvjiem. Bet viskompetentākā un pieredzes bagātākā POPielas izvērtētāja viennozīmīgi ir pasākuma organizatore - blondā meitene no Latvijas. ;))
Par žūrijas galveno tika iecelts Gia, Lekso onkulis, kas ir profesionāls un slavens mūziķis Gruzijā un, protams, nepārspējams tostu meistars. :)) Klēpjos mēs turam papīra lapas, uz kurām ir atzīmes no 6 līdz 10. Pēc katras grupas uzstāšanās, katrs žūrijas dalībnieks deva savu novērtējumu un komentāru. :)
Pie mums bija pat ieradušies reportieri ;))
Konkursu atklāja pašmāju mūziķi, kas sirdi smeldzoši dziedāja par kādas meitenes skaistajām acīm :)
Un aizrāva publiku ar atraktīvu dejošanu :)Perfekti aktīvu un lēkājošu priekšnesumu mums sniedza Avrila.Trešās vietas ieguvēji - grupa ABBA! Meitenes arī izcīnīja skatītāju simpātiju. :)Otrās vietas ieguvēji sīvā konkurencē mums bija divi!
Un pirmā vieta tika piešķirta puisim Mišam par perfekti radošu priekšnesumu un smeldzi līdz sirdij, dziedot viņa dziesmu.

5 komentāri:

enne teica...

jēēēēēēē!!
beidzot POP-iela ir kļuvusi starptautiski atpazīstama! :)

ŽETONS! ;)

Unknown teica...

Iesākuma nemaz nav slikti ;)

Elina teica...

un kāpēc starptautiski atzītā POPielas meistare pati nesniedza kādu sirdi tverošu priekšnesumu? :)

bredoto teica...

Sirdi plososji. Tagad juutu, ka nav izveeles - jaameegina man sabakstiit kuutrie ofisa cilveeki un jaorganize Berlines POP kauss :D
Zjetons Njuksim!

Njuksis teica...

Paldies par žetoniem :)) Man tāds gandarījums un visiem tā patika. Paši gruzīnēni nebija redzējuši viens otru tā priecājamies, smaidot un smejoties :)
Priedalīšanās tajā jau ir "zaļo" lieta ;DD Es jau tagad kā kompotents veterāns un profesionālis, jāvērtē jauniņie :))