trešdiena, 2009. gada 8. jūlijs

Gruzīņu "porno" filmēšana

Vienu vakaru jau laižos vieglā snaudā. A te saņemu negaidītu zvanu no Rasas un šī saka - davai Liene, rīt esi piecos vakarā Tbilisi, mēs esam uzaicinātas piedalīties vienas gruzīņu folkgrupas videoklipa filmēšanā un viņiem vajag vēl vienu blondu meiteni. :) Lienei divreiz tas nav jāpiedāvā. :)) Paķēru Moniku līdzi, atskaitījos Lekso ko vilkšu virsū :)) un aidā piedzīvojumos.
Pasākums izvērtās visnotaļ interesants. :) Jau ierodoties netālu no Kahetijas robežas sākās jautrība. Tur puiši no grupas izmēģināja dubļu maskas un dubļu peldi. Un laimīgi kā mazi bērni :))Dziesma ir par mīlestība (kāds pārsteigums priekš Gruzijas?!:)) ) - puisis, kas bija devies uz pilsētu pelnīt naudu, nolemj visu pamest un ar savu dzelteno volgu atgriezties laukos, kur mīt vecā mīla. Tad nu viss sākās ar ainu voldziņā. AKKKKKKKKkkkkkkkkkkk, mans sapnis beidzot piepildījās - bik iespiest pedāli grīdā manai sapņu mašīnītei. Mans dzeltenais gulbītis!!!! :)
Liene, volga un savvaļas aprikozesUn te pati filmēšana. Man bija jātēlo mīlnieku pāris ar vienu makanu Gruzīnu. :) Stāsts - mēs nākam no ballītes mājās viegli iedzēruši, smejamies un jokojamies un tad nozūdam pa trepītēm pagrabiņā... :)) Mums sākumā kaut kā nevedās tās "mīlnieku" lietas un režisors liekas kādas desmit reizes lika attēlot šo epizodi līdz mēs bijām kaut cik naturāli :D Gruzīns bija nepajokam sakautrējies man blakus un visu laiku svīda un sarka :))Pārējās meitenes bija citās epizodēs. Monika piemēram ar "savu" gruzīnu rociņās staigāja pa pļavu, līdz puika pēkšņi viņu saķer un ness uz siena gubu :)) Rasai bija vēl orģinālāk - starp govīm un zem liela aitādas deķa. :)
Šodien Tbilisi Vake parkā būs grupas koncerts un videoklipa prezentācija. Dosimies ievērtēt savu zvaigžņu stundu :))

4 komentāri:

Madza teica...

:) Tev gan ir trāpījies makten labs čalis!!! :D
Pārsūti klipu arī uz LV!!!

enne teica...

Yess! Ņuksis ir mūvī-stārs! :D:D

Unknown teica...

Oho!Tagad Nuksis bus Gruzija slavens :)

Njuksis teica...

ojā, tagad visi gruzīņu džeki ir mani :))